Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Caffe Feeling Kávézó és Pizzéria

Kávéházunk, pizzériánk immár három éve várja a Tihanyban járó vendégeket, hogy egy jó erõs kávéval, teával, hozzá finom süteményekkel, fagyikelyhekkel , óriási adag pizzákkal kellemesen múlassák az idõt. A Tihanyba látogatók remek vendéglõket találnak, ám híján van a település falurésze egy mediterrán hangulatú és ételkínálatú, olaszos jellegű kisvendéglõnek. Ezért elhatároztuk hogy a Cafe Feeling kávéház és pizzéria karakterét és eddigi megszokott megjelenését változatlanul hagyva profilt bõvítünk, hogy azok a vendégek is találjanak maguknak étkezési lehetõséget, akik a könnyed étkezés hívei, vagy csak egyszerűen nem akarnak sokadszorra is a nehéz magyaros ételek közül választani.

Cafe Feeling kávéház és Pizzéria -már a neve is utal rá, hogy itt nem óriási adagokra, mint inkább ízletesen elkészített finomságokra számíthat a hozzánk betérõ. A saláta és a pizzák mellett azért megtalálható a kínálatunkban a "családfõnek" is nehezebb húsétel, de csak azért hogy ne kelljen morogva salátát ennie neki is.

Ételeinket igyekszünk a megszokottnál rövidebb idõ alatt tálalni, mert eddigi tapasztalataink alapján a vendég siet, hogy minél több idõ jusson a tihanyi nevezetességekre az érdeklõdõ turistáknak. Hisz a sétáló utca végén tõlünk nem messze várja õket a tihanyi apátság, a visszhangdomb, a kálvária, a babamúzeum, a marcipánmúzeum, hogy csak a legközelebb lévõket említsem.

Mediterrán hangulatú kávézónk éspizzériánk a sétálóutca közepén helyezkedik el utcafronti terasszal, ahol 40 fõ tud kényelmesen- az utca forgatagában a sétáló embereket nézegetve leanderek között- kávézgatni, fagylaltkelyhet kanalazni, étkezni vagy szomjat oltani.

Café Feeling kávéházHangulatos belsõ termünkben további 30 fõ tud kulturált körülmények között fogyasztani, akár plüss boxokban, akár igényes kovácsoltvas garnitúráinkon. Falainkon századfordulós újságkivágások, korabeli hirdetések, I. világháborús haditudósítások olvashatók, illetve fényképek tekinthetõk meg a háború forgatagáról, avagy a mindennapi életrõl. Aki egyszer beül egy kellemes ital mellett boxainkba, garantáltan nem áll fel tíz perc múlva, a szemet olyannyira lekötik a falakon látható alkotások, vagy épp az elõbb említett érdekes dekorációk. Rádió gyűjteményünk, mely közel 30 darabból áll, és folyamatosan bõvül szintén részét képezik a dekorációnak.

Café Feeling kávéház kivülrõlKínálatunk között szerepelnek finom sütemények, long drinkek, itt is kínáljuk finom házi sörünket, mely szinte ellenállhatatlanul csábítja a korzózókat aranysárga színével és a poháron gyöngyözõ páracseppek látványával. Fagyikelyheink Carte d'or fagylaltból készülnek, ezt utcai gombócos pultunkból is árusítjuk a sétálóknak. Kávéházunkból direkt kilátás nyílik a Régi Idõk Udvara elnevezésű skanzen éttermünkre, ahonnan az ablakokon kitekintve rögtön a faragott emberméretű faszobrok, a kovácsműhely illetve a búbos kemence látványa fogadja az érdeklõdõ tekinteteket. Természetesen közvetlen kapcsolat van a két egység között, így aki vissza szeretne cseppenni nagyapáink korába, az lesétálhat, és máris egy más világban találja magát.

Café Feeling kávéházKávézónkba nyári idõszakban szeretnénk igényes zenei kínálattal csábítani nem csak a fiatalokat, hanem a kulturált szórakozásra vágyó középkorúakat is. Teraszunk tökéletesen alkalmas a fülledt nyári esték egy korsó házi sör vagy koktél melletti eltöltésére. A háttérbõl ízléses mediterrán hangulatú zene szól, mely nem tolakodva alapozza meg a hangulatot. Ha nálunk szeretne tölteni néhány napot, tihanyi szállásainkon talál kedvére való apartmanokat, kiadó szobákat.

Címünk: Tihany Batthyány u 3 .Telefon, asztalfoglalás: 70 284 67 05

Térkép megtekintése nagyobb nézetben

Kapcsolódjon ki Tihanyban! Üdülési csekket is elfogadunk