Kapcsolat

Éttermünk és kávézónk pontos címe: Tihany, Batthyányi u 3.

GPS adatok: N46.91539 fok, E017.88626 fok

Telefon: +3670-2846705, +3670-4130391

Tel/fax: +3687-448-617

Email: keklev@t-online.hu

Rendezvényszervezés / rendezvényhelyszín Tihany:

telefon: +36 70 284 67 05

Fax: +36 87 448 617

e-mail:keklev@t-online.hu

Online szállás tihany »
Asztalfoglalás online »

Hírlevél

E-mail:

A hírlevél üzemeltetője:http://lev-lista.hu

Rádió gyűjtemény

Cafe Feeling Kávéház és Snack Éttermünkben állítottuk ki az évek óta gyűjtögetett régi rádiókat, melyek mellé kucorodva hallgatták nagyapáink a slágereket, híradásokat, hadi tudósításokat, jó és rossz híreket vagy akár a kabarékat.

Ezek a készülékek jellegzetesen mély, búgó hangon szóltak, néha sercegve, ropogva közvetítették az éteren át a történéseket. Varázsszemük zölden csillogva csalogatta a tulajdonosokat, hogy keressék a csatornákat, köztük a tiltott Szabad Európa rádió adásait, az ötórai teát, a kívánságműsort, vagy a csak fiataloknak szóló programot.

Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény Régi idõk rádiói gyűjtemény

Ezek a rádiók jól illeszkednek a modern, ám mégis a falakra "tapétázott" -majd 100 éves- régi újságkivágások, a parasztmennyezetrõl lógó régi bakelitkorongok miatt retro hangulatot sugárzó helyiségbe. Ezt tudatosan alakítottuk így, hogy kontrasztot állítsunk a modern internetes kor, és a századelõ, valamint az 50-es évek között. Éppen a régi elektroncsöves rádiók és a gramofon alá telepítettük a számítógépeket, hogy internetezni is tudjanak kávézónkban a hozzánk betérõ vendégek. Egyelõre csak két gépen, de ezt csakúgy, mint a rádiókat bõvíteni szeretnénk. WIFI kapcsolat Tihanyban kevés helyen vehetõ igénybe, nálunk ez is elérhetõ. Különleges érzés megtapasztalni a modern és az elavult technológia találkozását.

Reméljük örömüket lelik a kiállított rádiók nézegetése közben!

Kikapcsolódna? Látogasson el és élje át a régi időket Tihanyba!